Malerfirmaet MB Malerservice holder til i Åbenrå. MB Malerservice er uddannede malere. Så skal du bruge en maler i Åbenrå er vi et godt valg.

Vi bestræber os på at være anderledes end de traditionelle malerfirmaer, du typisk kender i dag. Vi gør meget ud af at rådgive dig i form af at komme ud til dig i dit hjem eller din virksomhed, nemlig der hvor der skal males.

Netop ved selvsyn kan vi give dig den mest optimale rådgivning i form af diagnose, materialevalg, behandlinger, farveplanlægning, vedligeholdelse m.m. Denne rådgivning er ganske gratis for dig.

10 Års Erfaring

Vi har kunder overalt i Åbenrå. Hos MB Malerservice går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og vi leverer altid vores arbejde til den aftalte tid.
Miljøvenlig maling: Vi anvender højkvalitetsmaling fra mærket Flügger. Hos MB Malerservice går vi meget op i at skåne miljøet og samtidig levere maling i den bedste kvalitet. Det sikrer vores anvendelse af Flügger maling.

Vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig!
Hvis du ønsker at booke tid, så kontakt MB Malerservice i dag og hør mere. Vores kompetente medarbejdere står klar til at svare på dine spørgsmål, og rådgive dig om valg af maling og farver.
Ring eller skriv på tlf. +4553143885 eller info@mb-maler.dk. Vi kan kontaktes i tidsrummet kl. 8-16 i hverdagene.

Det siger vores kunder

Du får kæmpe stjerner herfra. Super god og kompetent maler, som virkelig går op i sit arbejde. Det færdige resultat blev lige som jeg ønskede mig.
Du får de størreste anbefalinger fra mig.
Karina Smed Otay

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi udarbejder gerne et fuldstændigt uforpligtende tilbud, der imødekommer alle dine ønsker. Det er helt gratis. Kontakt os enten via formularen eller på telefon 53 14 38 85.

    ÅBNINGSTIDER

    9:00 – 17:00

    ÅBNINGSTIDER

    9:00 – 17.00