Vi har stor ekspertise med spartelarbejde af mange forskellige elementer, og det kan være alt fra mindre opgaver til helt store projekter.

Vi udfører facaderenovering for både private og erhverv, hvilket indbefatter både maling af facade til private, store og små ejendomme og forretninger i alle størrelser.

Maling af vinduer og døre er en smuk, og samtidig effektiv behandling. Nymalede vinduer og døre pynter på en enhver bygning, og beskytter samtidig træværket mod fugt og vandindtrængning.

Lad en professionel maler få dit træværk til at skinne igen – vi klarer alt fra gennemgående træarbejde, samt små og store renoveringer.

Du kan ændre meget på boligens udtryk, ved at få tapetseret i rummene. Du har mange muligheder, og kan vælge om det skal være med eller uden mønster – og skal det være glasvæv, filt eller noget helt tredje?

Vi har mange års erfaring med renovering og istandsættelse af private hjem. Vi kan hjælpe dig med råd og vejledning og klare de opgaver, som kræver professionelle håndværkere eller du ikke selv kan overskue.

Vores Samarbejdspartner

Flügger farver tilbyder et stort kvalitetsudvalg af maling, malerværktøj, tapet og træbeskyttelse. Vi arbejder sammen med Flügger.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi udarbejder gerne et fuldstændigt uforpligtende tilbud, der imødekommer alle dine ønsker. Det er helt gratis. Kontakt os enten via formularen eller på telefon 53 14 38 85.

    5/5 anbefalinger

    Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

    5/5 anbefalinger

    Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne